Före

Före
Sovrum: check!

Nu har vi flyttat upp på övervåningen! Sovrumsrenoveringen är så pass klar att jag inte kunde låta bli att få upp sängen så fort som möjligt. Det blir precis så bra som jag hade hoppats, superhärlig lugn känsla där uppe. Och det bästa är att man ser himlen från sängen. Det som saknas är de stora dörrarna som ska spacklas, slipas och målas i samma färg som garderoben, samt den lilla luckan till garderoben vars gånggärn ofinns. En lämplig taklampa ska inhandlas och gardiner ska upp förstås.


Vallgrav och total demoleringInte mycket mer att säga än att vi uppenbarligen bor på en kulle i öknen, och att vi inte behöver fundera längre på varför gräsmattan inte riktigt ville ta sig...

Äntligen Herr Kantarell!

Har varit på kantarelljakt utan att hitta mer än ett par stycken... Men igår hade jag hjälp av Saras ögon när vi plockat blåbär och var på väg hem. Och då hittade vi tillräckligt för några rejäla svampmackor åtminstone (och jag har några svampställen att hålla koll på i fortsättningen).
För övrigt är det uppgrävning av tomten som står på schemat igen... Jordvärmen ska in och det ser ut som kriget!

Dag 2 med uppfart

Nu har vi grävt 2 dagar och uppfarten är så gott som klar.


Som tur gick det att använda mycket av det gamla gårdsgruset till den nya uppfarten, dock räckte det inte riktigt till hela då vändplanen blev lite tunn men det får vi fylla upp eftersom.

Tadaaa......:-)

Uppfarten

Nu är det äntligen starten på en bättre gårds planering.
 
Uppfarten håller på att ta form och har brytits ut ur slänten och vändplan uppe på kullen har skalats av så det ser ut som om den är alldes flint.


Har precis kommit på vad jag ska önska mig i Julkapp av tomten:-)

 

Dessutom kom grejjerna till jordvärmen oidag så om 2 helger blir det till å slänga ner 600m slang i backen.Fortsättning följer...


RSS 2.0