Lilla Milton har flyttat in

Igår kväll åkte vi till Vilhelmina och hämtade hem vår nya familjemedlem Milton. Han har förstås växt till sig sedan vi såg honom sist, mest tassarna och öronen (och magen är fortfarande rund å go, men lite mer proportionerlig än sist). Otroligt duktig under hela bilresan som tog 2,5 timme, inte ledsen och inte åksjuk så Johan gav honom raskt titeln "Världens bästa bilåkar-valp". När vi körde hem Helax kräktes han orimliga mängder och var jätteledsen, så den matchen kan man säga att han förlorade på första bilturen... 

                        

Väl här hemma fick de båda lite mat och det var väldigt konstigt för Mille att inte få dela skål, men han fattade vinken när Helax tog i med basröst från tårna, och hittade sin egen skål.
Sedan stoppade vi in Mille och hans snuttefilt i buren bredvid sängen och han somnade snällt när Johan klappade lite på honom. Vi hade ställt klockan på 3 för att gå upp och kissa honom, sen sov han tills Johan gick upp och fick gå ut en sväng till. Sedan in i buren igen utan större protester och sov snällt tills jag väckte honom (!) strax före nio. Bådar gott för nattjobbaren!

                            

Milton och Helax har luktat lite på varann men eftersom granntiken är i höglöp så är Helax inte så intresserad av att lära känna sin lillebror just idag. Lillfisen blir lite spak när Helax går fram och sniffar igenom honom så han håller sig på sin kant. Ändå känns det skönt att denna första kontakt gick bättre än när Helax och Vassi träffades första gången som slutade med att Helax gallskrek och kissade på sig och inte ens vågade titta på den där vita vargen som uppenbarligen var både livsfarlig och grinig :-)  

                              

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0